Nem kertelt az orosz sportminiszter

2014. november 17. 12:23:06  nyomtatási kép
 Forrás: MTI

Drasztikus változtatásokra készül Vitalij Mutko orosz sportminiszter, miután a kedden Budapesten játszó válogatott szombaton 1-0-ra kikapott Bécsben az osztrákoktól a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában.

"Tízéves lemaradásban vagyunk, visszasüllyedtünk az európai középmezőnybe, ezzel a játékkal senki sem lehet elégedett. Drasztikus változások jönnek" - mondta Mutko hétfőn a Szport Ekszpressz napilapnak. A politikus kifejtette, a nemzeti csapat nincs már a legjobb 30 között a világranglistán, és az év végére a top 40-ből is kieshet.

Az 55 éves miniszter arra nem tért ki, hogy a személyi döntések érintik-e Fabio Capello szövetségi kapitányt, aki egyes lapvélemények szerint a budapesti barátságos meccsen ül majd utoljára a kispadon. Az olasz szakvezető a hírek szerint a dicstelen nyári vb-szereplés óta nem kapott fizetést, Brazíliában a szbornaja a csoportkör után befejezte szereplését.

Az Eb-selejtezők G csoportjában az oroszok - akik idei hét tétmérkőzésükből csak egyet nyertek meg - a harmadik helyen állnak az osztrákok és a svédek mögött.

A magyar és az orosz válogatott kedden 20.30 órától a Groupama Arénában mérkőzik meg egymással.

címkék:  Külföldi foci  Bulvár
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 23:16:36' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'