Jó néhány horvát szurkolót előállítottak

2014. november 17. 12:36:26  nyomtatási kép
 Forrás: MTI

Az olasz rendőrség 16 horvát randalírozó szurkolót állított elő, akik miatt tíz percre meg kellett szakítani a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi rangadóját Milánóban.

Horvát szurkolók petárdákat és füstbombát dobáltak be a pályára, majd a rendbontást a meccs után is folytatták a stadionon kívül. A drukkerek több tucat kocsit rongáltak meg és sok járókelőt megtámadtak. A rendőrség megpróbálta őket megfékezni, így utcai összecsapásra is sor került.

A vendégszurkolók füstbombákkal és különféle tárgyakkal dobáltak meg az olasz rendőröket. A rendőrség 16 horvát drukkert vett őrizetbe, akiket a nap folyamán a milánói bíróság elé állítanak.

Niko Kovac, a horvát válogatott irányítója a Jutarnji List horvát napilapban elkeseredettségének adott hangot a történtek miatt.

"Elveszítjük a tekintélyünket a világban, nagyon szégyellem magam, és elnézést kértem az olaszoktól!" - mondta a játékos.

A horvát együttes 63 ezer néző előtt 1-1-es döntetlent játszott Olaszországgal, és így megtartotta vezető helyét a csoportjában.
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 23:21:07' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'