Klosénak az elégedetlenkedése miatt kell feleni a a Lazio vezetősége előtt

2014. december 02. 16:16:36  nyomtatási kép
Forrás: Bild

A Bildnek adott panaszos hangvételű interjú után meg kell jelennie a Lazio vezetői előtt Miroslav Klosénak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a római klub világbajnok labdarúgója a német lapnak elmondta: egyeztetni akar a jövőjéről a klubvezetőséggel, mivel elégedetlen mostani, csapaton belüli helyzetével. "Egészségesnek és fittnek érzem magam, ezért szeretnék többet játszani. A mostani helyzettel egyáltalán nem vagyok elégedett, teljesen más céljaim vannak sportszakmailag" - nyilatkozott a Bildnek a 36 éves támadó, aki a nyáron, a vb-cím megszerzését követően lemondta a német válogatottságot. "Szeretnék beszélni a vezetőkkel, s aztán majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok" - tette hozzá.

A Corriere dello Sport és a Gazzetta dello Sport információi szerint Igli Tare, a Lazio sportigazgatója egyáltalán nem hiszi el, hogy Klose tényleg ezt nyilatkozta. A keddi, Varese elleni kupameccs után a csatárnak személyesen kell kifejtenie véleményét. Stefano Pioli vezetőedző hallani sem akar Klose távozásáról, elmondása szerint hidegzuhanyként érte az interjú. "Miro igazi példaképként hat a többiekre, köszönhetően hozzáállásának és profizmusának. Akkor játszott, amikor azt az edző jónak látta. Klose soha nem fog problémát jelenteni a Lazio számára. Fontos, hogy minden játékosom akarjon játszani és alapembernek tartsa magát. Én erre trenírozom őket."

Az olasz sajtó szerint Klose jövő nyárig mindenképpen a Laziónál marad. Ekkor jár le a szerződése, ami tartalmaz még egy év opciót. A helyi média a közelmúltban arról írt, hogy ha Klose legalább 25-ször pályára lép a Serie A-ban, akkor a megállapodás automatikusan meghosszabbodik. A mostani szezonban a világbajnokságok történetének legeredményesebb játékosa gyakran csak csereként jut szóhoz az olasz fővárosi együttesben, a szombati, Chievo elleni bajnokin is csupán a 83. percben léphetett pályára.
címkék:  Külföldi foci  Bulvár
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 23:09:45' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'