Jól jött az elnöki segítség, győzött a kiesés ellen menekülő "Rivaldo-csapat"

2015. július 08. 10:39:47  nyomtatási kép

Forrás:mti

A nyert meccs ellenére a Mogi Mirim 11 forduló után változatlanul sereghajtó a brazil másodosztályban, hátránya 6 pont az osztályozós helytől.

Újra pályára lépett Rivaldo, a brazilok világbajnok labdarúgója, aki 43 évesen az általa klubelnökként vezetett brazil másodosztályú Mogi Mirim színeiben játszott 68 percet a Nautico ellen 2-1-re megnyert keddi találkozón.

Az 1999-ben aranylabdás középpályás a múlt hónapban jelentette be, hogy a kiesés elkerüléséért küzdő csapaton leginkább úgy tud segíteni, ha "néhány mérkőzésen" beszáll a játékba. Rivaldo kezdőként lépett pályára, két gólszerzési lehetősége is volt, de aztán 1-0-s hátránynál lecserélték, csapata pedig ezután megfordította a meccset, így a 11. fordulóban megszerezte első sikerét.

"Egy év és három hónap kihagyás után visszatértem az edzésekhez, s csupán 20 nap után újra játékra jelentkeztem. Ez bármelyik fiatal játékosunkat ösztönözheti" - nyilatkozta Rivaldo, aki brazil válogatottal 2002-ben vb-t nyert, Európában többek között az FC Barcelonában és az AC Milanban is megfordult, utóbbival 2003-ban győzött a Bajnokok Ligájában, visszavonulását pedig tavaly márciusban jelentette be.

A Mogi Mirim 11 forduló után változatlanul sereghajtó a 20 csapatos brazil másodosztályban, s öt ponttal marad el a még bennmaradást érő 16. helytől.
címkék:  Bulvár  Külföldi foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-04-24 06:16:16' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'