Szögre akasztja a cipőt a német válogatott, és a Hamburg labdarúgója

2015. július 08. 11:17:43  nyomtatási kép

Forrás:mti

Bejelentette visszavonulását 29 évesen Marcell Jansen, a Hamburg német válogatott labdarúgója, akit ezután a tárgyalótermekben inkább megtalálhatnak rajongói, mint a futballpályákon.

"Még két-három évig eljátszhatnék valahol, de már nem tudnék száz százalékkal a futballra koncentrálni. Úgy érzem, más területen jobban meg tudom valósítani magam, lehet, hogy elindítok egy startup vállalkozást" - közölte szerdán Stieber Zoltán eddigi klubtársa, hozzátéve: örül, hogy visszakapja a hobbiját, ugyanis a labdarúgás az elmúlt években a munkája volt.

A középpályás csak 11 meccsen lépett pályára az előző szezonban, és nem kapott új szerződést Hamburgban. Állítólag a portugál Benfica érdeklődött utána.

A Bayern Münchenben is megfordult Jensen 45 mérkőzésen három gólt szerzett a német válogatottban. Tagja volt tavaly a világbajnokságra készülő bő keretnek, ám végül nem utazhatott el Brazíliába, ahol társai aranyérmet nyertek.
címkék:  Bulvár  Külföldi foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-04-24 06:25:49' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'