A csapattárs megérti Messi csalódottságát

2015. július 13. 07:46:54  nyomtatási kép
Forrás: csakfoci.hu

Argentin csapattársa bevallotta, Lionel Messi sírt a Copa América elveszített döntője után. Lucas Biglia hozzátette, a maga részéről teljesen megértené, ha Messi egy időre lemondaná a válogatottságot.

Tizenegyesekkel veszítette el a 2015-ös Copa América döntőjét az argentin válogatott a hazai Chilével szemben, ami egyik csapattársa szerint nagyon megviselte Lionel Messit, a Barca klasszisa az elmondottak szerint sírt, az újabb elveszített finálé után (mint ismert, 2014-ben a vb-döntőben buktak el a Guachók).
– Még sohasem láttam, hogy ennyire össze lett volna törve. Szomorú, megdöbbentő érzés volt a számomra, hogy a világ legjobb futballistáját így kell látnom. Őszintén szólva én megérteném azt is, ha egy időre szüneteltetné az argentin válogatottságot, és ebben az esetben több játékostársam is mellette állna – mondta el a Lazio középpályása, Lucas Biglia.
címkék:  Bulvár  Külföldi foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-04-24 06:07:09' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'