Gólparádét, örömfocit és kiütést hozott a Loki EL meccse

2015. július 23. 19:00:34  nyomtatási kép
Kiütéses győzelmet aratott a Debrecen az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, a magyar csapat 9-2-re múlta felül a Skonto Riga együttesét. A Loki már a szünetben is 5-0-ra vezetett, a gólgyártás azonban nem állt le a fordulás után sem, így egy nem mindennapi eredmény és debreceni továbbjutás lett a találkozó vége.

Már a találkozó elején nekirontott az ellenfelének a Debrecen, és a 7. percben meg is szerezték a vezetést: egy szép labdajáratás végén Tisza 17 méterről nagy gólt lőtt a kapu bal felső sarkába (1-0). A 12. percben már kettőre nőtt a magyar csapat előnye: Jovanovic remek beadását Balogh vette át magának felpörgetve, majd a lehulló labdát egyből a pipába lőtte (2-0).

A 29. percben újabb találat született: egy szép akció végén Balogh középre gurított egy labdát, ami tökéletes volt az érkező Sidibének, ő estében talált a kapuba (3-0). A csatár szinte azonnal duplázott, Jovanovic beadását csúsztatta szépen a hálóba (4-0). Az első félidő hosszabbításában még Bódi is betalált, így 5-0-al mehetett a Loki a szünetre.

A második félidőben folytatódott a gólgyártás, Tisza jobb oldali beadását Brkovic lőtte közelről a hálóba (6-0). Az 54. percben büntető következett egy kezezés miatt a Loki javára, Szakály pedig panenkázva értékesítette azt (7-0). Ezt követően Bódi kapott szép labdát Jovanovictól, egy szép csel után pedig 7 méterről a kapuba lőtt (8-0).

A hazaiak ezt követően egy kicsit visszavettek, a Skonto így Gutkovskis és Rode találatával 8-2-re felzárkózott. Nem volt azonban még vége a gólgyártásnak, a 70. percben a csereként beálló Castillion kapott jó labdát, amellyel kibújt a védők közül, és a kapu bal oldalába gurított (9-2).

A vége így 9-2 lett, a Loki pedig összesítésben 11-4-el jutott tovább, a következő körben pedig a Rosenborg - Reykjavik párharc továbbjutójával mérkőzik majd meg. (Fotó: MTI)

Debrecen – Skonto Riga 9-2 (összesítésben 11-4) – (Tisza 7., 46., Balogh 12., Sidibe 29., 31., Brkovic 51., Szakály 54. - 11-esből, Bódi 58., Castillion 70., ill. Gutkovskis 59., Rode 65.
Forrás: csakfoci.hu
címkék:  Magyar Foci  Európa Liga
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-06-19 13:09:47' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'