Tények és érdekességek Di María átigazolásával kapcsolatban

2015. augusztus 05. 07:10:10  nyomtatási kép

A FourFourTwo.hu főszerkesztőjének minden nap 7 órakor jelentkező, hétmondatos jegyzete.

Kevés olyan futballista van, akinek többet esett volna a piaci értéke egyetlen év alatt, mint Ángel Di Maríának, aki tavaly nyáron szerződött a Real Madridtól a Manchester Unitedhez, de Van Gaal alig-alig játszatta - a másik talán Falcao, úgyhogy valamit nagyon tud ez a holland mester...

 A Van Gaal irányítása alatt eltöltött, balul sikerült elmúlt idény után mind az argentin szélső, mind az angol klub a változásra vágyik.

 Kezd már nagyon hosszúra nyúlni a Di María-saga, de most úgy tűnik, tényleg megvan az új csapata, a PSG. 

 Di María ugyan még túl sem esett az orvosi vizsgálaton, de máris a fél csapat köszöntötte az érkezét, Thiago Silva egyenesen azt mondta, hogy az argentínnak előrelépés lesz a klubváltás.

 Azt már láttuk, hogy a portugál és a spanyol bajnokság bejött Di Maríának, az angol viszont nem - jó kérdés, hogy mi a helyzet a franciával.

 Miközben persze mindenki tudja, hogy egyáltalán nem az a kérdés, hogy mire mehet Di María a francia ligában - sokkal inkább az, hogy mire megy Di Maríával a Bajnokok Ligájában a PSG, amely az elköltött olajmilliárdok után szeretne már végre legalább a négy közé eljutni az elitsorozatban.

 Biztos, hogy pont egy "vörös ördögtől" kell azt várni, hogy hirtelen "angyallá" változzon - és ne csak a nevében?....

 Forrás: FourFourTwo.hu

    Bodnár Zalán, a FourFourTwo.hu főszerkesztője

HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-03-26 22:13:03' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'