A Fenerbahcéból érkezhet erősítés a Fradiba

2015. augusztus 11. 10:22:10  nyomtatási kép
Török lapinformációk szerint Michal Kadlec, a Fenerbahce 60-szoros cseh válogatott védője a Ferencváros kiszemeltje. A hátsó alakzat közepén és bal szélén is bevethető, 30 éves futballista kiszorult a kezdőcsapatból, így klubot válthat a nyáron, az egyik portál pedig úgy tudja, hogy a 2012-es Eb-t is megjárt bekknek az FTC is a lehetséges célállomásai között van.

Fanatik nevű török fociportál számol be arról, hogy Michal Kadlec a Fener mezét a Ferencvároséra cserélheti le a nyáron.

A lap úgy tudja, hogy a helyi Süper Lig légiós-korlátozása miatt váltana a 30 éves védő, miután csapatánál a portugál Bruno Alves, a dán Simon Kjaer és a szenegáli Abdoulaye Ba is elé került a rangsorban, így kevesebb lehetőséghez juthat a jövőben is a rutinos bekk.

Kadlec 2013-ban igazolt a Bayer Leverkusentől Isztambulba (azóta összesen 20 bajnokin játszhatott, tavaly bajnok és kupagyőztes lett klubjával) előtte az FC Slovácko és a Sparta Praha játékosa is volt, a cseh válogatottban pedig 60 mérkőzésen szerepelt (8 gólt szerzett a címeres mezben) eddig, ott volt a 2012-es Európa-bajnokságon is.

Hogy klubot válthat-e a nyáron és esetleg az FTC játékosa lesz-e, arról a Fenerbahce szakmai stábja dönthet a lap hivatalosan meg nem erősített híre szerint.

Forrás: csakfoci.hu
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-03-26 21:46:03' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'