Lázár Bence egészségesen tér majd vissza

2015. szeptember 22. 08:24:00  nyomtatási kép
Lázár Bence, a Sport TV állandó szakértője a csatorna a Harmadik Félidő című műsorában elmondta, 100 százalékig biztos benne, hogy legyőzi a kórt, és hamarosan újra a képernyőn mosolyog majd. A korábbi újpesti és nyíregyházi csatár - aki a szomorú hírek szerint leukémiával küzd - elmondta, számtalan hívást, üzentet és bátorítást kapott, amik erőt adnak neki.

Lázár Bence, a Sport TV állandó szakértője a csatorna Harmadik Félidő című műsorában tájékoztatta a nézőket betegségéről. A fiatalon egészségügyi okokból visszavonuló csatárnál leukémiát diagnosztizáltak, már felvette a harcot a betegséggel, és nagyon bizakodó.

Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz – fogalmazott Lázár Bence. – Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit. Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok! Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek.

Petur András műsorvezető örömmel vette, hogy barátja még most is képes "puffogni" azon, hogy az Újpest a hétvégén simán kikapott a Videotontól.

Természetesen minden meccset figyelemmel követek, sajnos most van rá időm. Az Újpest meccseit mindig kiemelt figyelemmel követem, most is bosszankodtam, hogy nem sikerült nyerni, pedig reménykedtem, hogy zárkózunk és elindulunk felfelé – így Lázár Bence.

A csatár arra a kérdésre, hogy mit lehet érte tenni, így felelt:

Minden üzenetnek, erőt adó sms-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ezek átsegítenek a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe - tette hozzá Lázár Bence. (Sport TV) (Fotó: ujpestfc.hu)

(Forrás: csakfoci.hu Fotó: ulloi129.hu)
címkék:  Bulvár  Magyar Foci
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-04-24 06:25:41' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'