Zlatan, Vardy, és a többiek... Ki hová tart?

2016. június 04. 21:26:51  nyomtatási kép
Annyira elfoglalt vagy, hogy csak öt perced van átnézni a nap legfontosabb külföldi híreit? Az alábbi összeállításban az elmúlt egy nap kiemelkedő fontosságú eseményeit gyűjtöttük egy csokorba Számodra. És ha kedvet csináltunk, szánj rá még ötöt további írásainkra!

ANGLIA:

Manchester United: A Sky Sports értesülései szerint biztossá vált, hogy Zlatan Ibrahimovic még az Európa-bajnokság kezdete előtt aláír a Vörös Ördögökhöz.

Arsenal: Szigetországi hírek szerint az Ágyúsok 20 millió fontot ajánlottak a Leicester City sztárjáért, Jamie Vardy-ért. A csatárnak pontosan ennyi a kivásárlási ára, így a szerződése értelmében szabadon tárgyalhat Arséne Wenger csapatával - már amennyiben váltani szeretne.

Everton: A klub 60 millió fontot akart kapni az angol válogatott védőért, John Stones-ért, ezt az összeget pedig a Barcelona mellett a Manchester United és a Manchester City is hajlandó lenne kifizetni.


SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid: Spanyol sajtóértesülések szerint Rafa Benítez is jól járt anyagilag a Real Madrid BL-győzelmével. A hírek szerint Benítez 600 ezer eurót kapott a címért, ami megegyezik azzal az összeggel, amit a játékosok - beleértve a legnagyobb sztárokat is - kaptak.

Barcelona: A katalánok készek kifizetni a Roma bosnyák középpályásának, Miralem Pjanicnak a kivásárlási árát, amely 38 millió euróra rúg. Sajtóhírek szerint emellett a klubnál az utolsó simításokat végzik a Lyon francia védőjének, Samuel Umtitinak az ügyében, aki 20 millió euróért cserébe érkezhet, és 5 évre írhat alá.

Atlético Madrid: A L'Équipe cikke szerint Edinson Cavanit válogatottbeli csapattársa, Diego Godín igyekszik Madridba csábítani. A PSG csatára egy sajtótájékoztatón elmondta, hízelgő számára a BL-döntős érdeklődése, de klubjával is egyeztetni kell a saját jövőjéről.


OLASZORSZÁG:

Juventus: Így jelezte Dani Alves, hogy Torinóba tart.

Napoli: Manolo Gabbiadinit az Atalanta vinné, helyettese pedig a Serie B-ben 27 gólig jutó Gianluca Lapadula (Pescara) lehet. A klub olasz lapok szerint Duvan Zapatát is bevetné annak érdekében, hogy megszerezzék a horvát Sime Vrsaljkót (Sassuolo).


NÉMETORSZÁG:

Dortmund: A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu hivatalosan is bejelentette, hogy a német gárda kifizette a spanyol válogatott védő, Marc Bartra kivásárlási árát, így a labdarúgó távozik a csapattól. Sajtóhírek szerint 8 millió euróért igazol a Borussiához a védő.

Forrás: csakfoci.hu
HETI TOPVIDEÓK
  HETI TOPHÍREK
   sortav
   sortav
   Hibás adatbáziskapcsolat.
   A hibás sor: select id,video_nev,video_kat,utolso,megnezve from video where oldalid='1' and felvive<'2019-07-19 22:59:35' order by felvive desc limit 0,30
   A hibaüzenet:Unknown column 'video_kat' in 'field list'